Reklamgodis med eget tryck som marknadsföring

Hem > Reklamgodis med eget tryck

Reklamgodis med tryck är ett kreativt och effektivt sätt att nå ut till och engagera din målgrupp. Det ger dig goda möjligheter att locka till dig nya kunder, öka varumärkeskännedomen och skapa en positiv kundupplevelse. På den här sidan kan du läsa mer om olika typer av reklamgodis och varför det är en strategi som fungerar väl.

Olika sorter godis med tryck

Godis med tryck kommer i en mängd olika utföranden, former och smaker, vilket ger dig stora möjligheter att anpassa det efter din målgrupp, syfte och budskap. Nedan kan du läsa mer om några av de mest populära sorterna av reklamgodis.

Karameller och godispåsar

Klassiska karameller i lösvikt eller i godispåsar uppskattas alltid på event, mässor eller andra tillfällen. De finns i många olika smaker och färger, så att de kan matcha just ditt varumärke, och kan enkelt tryckas med din logotyp.

Choklad

Chokladbitar eller chokladkakor går hem bland de flesta, och de kan med fördel tryckas så att du får din logotyp eller ditt budskap på dem. Choklad i olika former som ljus, mörk eller mjölkchoklad är ett populärt val när företag beställer godis med eget tryck.

Tuggummi och minttabletter

Ett praktiskt val av reklamgodis är tuggummi eller minttabletter, som kan vara ett uppfriskande inslag på mässor och andra event. Ofta har de en större förpackning som ger goda möjligheter till ett snyggt och tydligt tryck.

Reklamklubbor

Reklamklubbor är ett festligt och kreativt sätt att exponera ditt varumärke på. En skål med färgglada klubbor på en mässa lockar till sig besökare och det finns smaker för alla.

Därför fungerar marknadsföring med godis så bra

Det finns flera anledningar till att godis med eget tryck är en effektiv marknadsföringsstrategi:

  • De flesta gillar godis: Godis är ett universellt glädjeämne som uppskattas av de flesta människor, i alla åldrar. Ett företag som ger bort godis skapar positiva associationer till sitt varumärke.
  • Prisvärt: Det är en relativt billig typ av marknadsföring, vilket gör den till ett genomförbart alternativ för företag med alla budgetar, litet som stort.
  • Perfekt på mässor och event: Reklamgodis är ett utmärkt sätt att locka till sig nya kunder och skapa intresse för ditt varumärke på mässor och andra event.