Billiga pennor med tryck bygger varumärket

Hem > Billiga pennor med tryck

Att ge bort reklampennor med din logotyp är en enkel och prisvärd strategi för att nå ut till en bred publik. Pennor är praktiska och användbara i vardagen, vilket gör att ditt varumärke syns varje gång de används.

Reklampennor med logga

Genom att ge bort pennor med tryck kan du nå ut till en bred publik, på ett billigt och enkelt sätt. Pennor är praktiska och används hela tiden i vardagen och på jobbet. Läs om dessa och fler fördelar med reklampennor nedan!

Fördelar

  • Prisvärd och enkel marknadsföring: Pennor med tryck är en av de billigaste reklamartiklarna du kan hitta, vilket ger dig goda förutsättningar för en hög avkastning på investeringen.
  • Stor räckvidd: Du kan nå en bred publik i alla yrken och åldrar eftersom pennor används av alla. Detta ger fin exponering för ditt varumärke.
  • Hög användbarhet: På samma sätt som pennor används av alla, används de också regelbundet. Ju mer pennan används, desto mer synlighet för ditt varumärke.
  • Positivt varumärkesintryck: Genom att ge bort en gratis penna skapar du positiva associationer till ditt varumärke.
  • Långvarig effekt: Vanligtvis har pennor en relativt lång livslängd, vilket medför att ditt varumärke får exponering under en lån tid.

Vilken typ av penna ska man välja?

Det finns en rad olika pennor att välja mellan, som alla har sina fördelar och nackdelar. När du väljer reklampenna med tryck bör du även tänka på att välja en modell som matchar ditt varumärke, till exempel i din profilfärg. Det är också värt att fundera på vilken kvalitet du vill att den ska ha, eftersom den kommer länkas samman med ditt varumärke. Läs mer om de vanligaste typerna av reklampennor här nedan.

Blyertspennor

Blyertspennor är det billigaste alternativet men faktiskt inte den vanligaste typen av penna i profilsammanhang. De är inte lika hållbara som andra pennor och behöver dessutom vässas. Däremot passar de bra för att både anteckna och rita, och kan vara ett perfekt val för event och fester där tipspromenad, quiz, yatzy eller andra liknande spel förekommer.

Kulspetspennor

Kulspetspennor är det vanligaste typen av penna med tryck och är prisvärd när man köper stora kvantiteter. De har högre kvalitet än blyertspennor och fler uppskattar att få en kulspetspenna än en blyertspenna, vilket skapar positiva associationer till ditt varumärke. En snygg kulspetspenna är en klassisk profilprodukt som både nyanställda, kunder och besökare uppskattar att få.

Märkpennor

Märkpennor är en typiskt bra grej att ha inom räckhåll på vilket skrivbord som helst, både hemma och på jobbet. Med din logotyp tryckt på gör du personen ständigt påmind om ditt varumärke, samtidigt som det kopplas ihop med en användbar gåva som bidrar till ett gott intryck.

Märken

Att välja reklampennor från ett välkänt och populärt varumärke som folk känner igen är oftast en god idé, då detta kan skapa positiva associationer och bidra till ökad trovärdighet. Två välkända varumärken är Pilot och Bic. De flesta företagen som skapar och säljer profilprodukter erbjuder tryck på högkvalitativa pennor från dessa varumärken, i olika utföranden och färger.

Pilot

Pilot är ett japanskt varumärke känt för sina högkvalitativa pennor. De har ett brett utbud av reklampennor i olika utföranden, inklusive kulspetspennor och gelpennor.

Bic

Bic är ett franskt varumärke som förknippas med prisvärda pennor och produkter. Deras utbud av reklampennor inkluderar allt från blyertspennor till märkpennor.